Aktualno

Dani poljoprivrede, šumarstva i ribarstva!
Dani poljoprivrede, šumarstva i ribarstva!
  • 12.10.2021.

U organizaciji Ministarstva poljoprivrede održati će se 2. Dani poljoprivrede, ribarstva i šumarstva u Zagrebu

U organizaciji Ministarstva poljoprivrede održati će se 2. Dani poljoprivrede, ribarstva i šumarstva u dvodnevnom trajanju. Event će se održati u hotelu Sheraton u Zagrebu 15. i 16. listopada 2021. godine.
 
Konferenciji će nazočiti predstavnici tijela državne, lokalne i regionalne uprave te akademske i znanstvene zajednice, relevantni stručnjaci i analitičari, poljoprivrednici te civilno društvo.
 
Zbog trenutno važećih epidemioloških mjera, broj sudionika ovog događaja je ograničen.
 
U sklopu programa će biti izloženi domaći poljoprivredno-prehrambeni proizvodi, uručene odluke i ugovori iz mjera Programa ruralnog razvoja i Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo te održane brojne edukativno-informativne prezentacije, kao i panel rasprava na temu perspektive poljoprivrede u novoj Zajedničkoj poljoprivrednoj politici.
 
U okviru konferencije održat će se prezentacije na teme Nacionalnog sustava označavanja domaćih proizvoda „Dokazana kvaliteta - Hrvatska“, strateških smjernica za suočavanje s izazovima u poljoprivredi u narednih 10 godina te stanja ribljih resursa u Jadranu i provedbe EU fondova u ribarstvu.
 
Više inofrmacija nalazi se na službenoj stranici Ministartsva poljoprivrede