Aktualno

Obavijest! Predstavljanje FLAG Natječaja za Mjeru 1.1.
Obavijest! Predstavljanje FLAG Natječaja za Mjeru 1.1.
  • 21.01.2020.

Predstavljanje natječaja LAGUR-a "Tri mora" za Mjeru 1.1. "Poboljšanje javne potporne infrastrukture za razvoj ribarstva i akvakulture te potpora razvoju kratkih lanaca opskrbe" iz LRSR "Tri mora" održati će se u Novigradu i Obrovcu.

LAGUR "Tri mora" poziva sve zainteresirane na radionicu Udruge Eko-Zadar na kojoj će biti predstavljen natječaj LAGUR-a "Tri mora" za Mjeru 1.1. "Poboljšanje javne potporne infrastrukture za razvoj ribarstva i akvakulture te potpora razvoju kratkih lanaca opskrbe" iz LRSR "Tri mora".  

Predstavljanje Natječaja za Mjeru 1.1. održati će se u srijedu  22. siječnja 2020. godine u prostorijama Općine Novigrad na adresi Trg kralja Tomislava 1 s početkom u 13:00 sati. Nakon predstavljanja natječaja za sve zainteresirane održati će se Radionica osnova pisanja projekata financiranih sredstvima EU-a i projekata iz područja ruralnog razvoja u organizaciji Udruge Eko-Zadar u suradnji s Razvojnom agencijom Zadarske županije (AGGRA), time da će se ista nastaviti u četvrtak s početkom u 10:00 sati.

U petak 24. siječnja 2020. godine s početkom u 10:00 sati Natječaj za Mjeru 1.1. biti će predstavljen i u prostorijama Doma kulture Obrovac, time da će se Radionica osnova pisanja projekata financiranih sredstvima EU i projekata iz područja ruralnog razvoja u organizaciji Udruge Eko-Zadar održati za sve zainteresirane u petak, nakon predstavljanja Natječaja i ponedjeljak 27. siječnja 2020. godine s početkom u 10:00 sati.

Zainteresirani za sudjelovanje na radionicama pisanja projekata financiranih sredstvima EU mogu se prijaviti voditeljici projekta na e-mail: desk@ekozadar.hr ili SMS porukom na broj mob. 091 20 85 696.

Za sve koji nisu u mogućnosti sudjelovati na predstavljanju Natječaja za Mjeru 1.1. "Poboljšanje javne potporne infrastrukture za razvoj ribarstva i akvakulture te potpora razvoju kratkih lanaca opskrbe" LAGUR "Tri mora" objavio je na svojoj web stranici termine u kojima je moguće dobiti konzultacije vezane za predmetni natječaj.