Aktualno

Održana godišnja sjednica Skupštine FLAG-a "Tri mora"
Održana godišnja sjednica Skupštine FLAG-a "Tri mora"
  • 27.12.2022.

Uz veliki odaziv članova uspješno održana godišnja sjednica Skupštine FLAG-a "Tri mora

U prostorijama Centra za razvoj i edukaciju u Poličniku održana je 21. prosinca 2022. godine godišnja sjednica Skupštine FLAG-a "Tri mora".

Članovi su se okupili u velikom broju kako bi rezimirali aktivnosti i rezultate u tekućoj poslovnoj godini te raspravili planove za narednu 2023. godinu. Na dnevnom redu posljednje sjednice u godini usvojeni su Plana rada i Financijski plan za predstojeću 2023. godinu.

Uz uobičajene teme aktualno se raspravilo i o preseljenju ureda FLAG-a te potrebi osnivanja ispostave. Da podsjetimo, članstvo FLAG- značajno se proširilo u 2023. godini, ne samo brojčano već i teritorijalno na otok Pag i Općinu Vrsi čime broji ukupno 11 jedinica lokalne samouprave te 37 članova.

Na Skupštini se raspravljalo i o novom programskom razdoblju te mogućnostima koje donosi ribarskom sektoru, ali i vrlo aktualnoj obvezi prelaska na novu valutu Euro koja zamjenjuje dosadašnju hrvatsku kunu od 01. siječnja 2023. godine.

Sjednica Skupštine omogućila je i dugo očekivano upoznavanje s novima članovima iz gospodarskog, civilnog i javnog sektora te priliku za razmjenu novina i iskustava s lokalnih područja.