Aktualno

Usvojene Odluke o odabiru projekata u okviru Mjere 2.1.!
Usvojene Odluke o odabiru projekata u okviru Mjere 2.1.!
  • 31.08.2021.

Upravni odbor LAGUR-a "Tri mora" usvojio je Odluke o odabiru projekata u okviru Mjere 2.1. "Potpora vrednovanju, zaštiti i promociji prirodne resursne osnove - rijeka, mora i priobalja"

Na sjednici Upravnog odbora LAGUR-a "Tri mora" održanoj 20. kolovoza 2021. godine usvojene su Odluke o odabiru projekata u okviru Mjere 2.1. "Potpora vrednovanju, zaštiti i promociji prirodne resursne osnove - rijeka, mora i priobalja".

FLAG natječaj raspisan je u okviru strateškog cilja 2 iz Lokalne razvojne strategije u ribarstvu Tri mora u cilju valorizacije, zaštite i promocije prirodne resursne osnove te kulturne – maritimne baštine i proizvoda tradicije ribarstvenog područja.

Na natječaj je pristiglo ukupno pet projektnih prijava koje su nakon provedenog postupka ocijenjene pozitivno i rangirane sukladno ostvarenim bodovima u okviru provedene faze ocjenjivanja.

Konačni prag raspoloživih sredstava za dodjelu potpore u okviru natječaja za Mjeru 2 .1. iznosi 935.828,00 HRK dok odobreni iznos sredstava iznosi 917.025,91 HRK.

Poredak na rang listi i kratak sažetak svih projektnih prijava možete pogledati ovdje.