Aktualno

Održano predstavljanje FLAG Natječaja za Mjeru 1.2.
  • 14.10.2020.

FLAG "Tri mora" održao je predstavljanje Natječaja za Mjeru 1.2. "Potpora jačanju konkurentnosti ribarstva i akvakulture" u Ražancu i Novigradu

U Ražancu i Novigradu održano je predstavljanje FLAG Natječaja za Mjeru 1.2. "Potpora jačanju konkurentnosti ribarstva i akvakulture" iz Lokalne razvojne strategije u ribarstvu Tri mora u okviru koje ukupna raspoloživa sredstva za sufinanciranje iznose  3.519.920,80 HRK. Od ukupnog iznosa u okviru ovog Natječaja za Mjeru 1.2. alociran je iznos od 2.000.000,00 HRK javne potpore.

Predstavljanje natječaja za Mjeru 1.2. održano je u utorak 13. listopada 2020. godine s početkom u 11:00 sati u prostorijama Knjižnice Jurja Barakovića u Ražancu gdje su se odazvali zainteresirani korisnici iz gopsodarskog sektora ribarstva i akvakulture. Unatoč problemu s nestankom električne energije susret je uspješno održan te su korisnici mogli dobiti sve značajne informacije vezane za uvjete natječaja i nositelja te podnošenje dokumentacije, ali i druga pitanja iz područja ribarstva i akvakulture u okviru predmetnog natječaja.

Drugog dana održavanja predstavljanja natječaja za Mjeru 1.2, 14. listopada 2020. godine, susret je, uz suradnju Općine Novigrad omogućen u prostorijama općinske vijećnice Općine Novigrad s početkom u 10:00 sati. Događaju su prisustvovali uglavnom pripadnici gospodarskog sektora ribarstva te je stoga veći naglasak kod predstavljanja natječaja bio na aktivnostima vezanim za ulaganja u plovilo i izvan plovila.

Za sve dionike koji su zainteresirani za prijavu na Natječaj FLAG-a "Tri mora" u okviru Mjere 1.2 "Potpora jačanju konkuentosti ribarstva i akvakulture", a nisu bili u mogućnosti sudjelovati na organiziranom predstavljanju natječaja, FLAG "Tri mora" objavio je na svojoj web stranici termine za konzultacije koje možete pronaći ovdje

Prezentaciju sa susreta predstavljanja natječaja za Mjeru 1.2. možete preuzeti ovdje